KOLBÁSZ RECEPTRE VAN SZÜKSÉGED? SEGÍTÜNK! KATT IDE
Kérdése van? +36205302628
A sertés combot és az ipari szalonnát ledaráljuk 8mm-es tárcsával.
Tegyük hozzá a 30 g sót.
A másfél kg marhahúsból, fűszerekből és a pácsóból pépet készítünk
Alaposan keverjük össze majd töltsük bele a túristabélbe.
A betöltött szalámi hőkezelése és füstölése, szikkasztása megegyezik az ipari feldolgozás módszerével, amelyet ITT olvashat.
*a termék valójában nem szalámi hanem felvágott ( Magyar Élemiszerkonyv, csak a köznyelv így ismeri )
Fűszerek, stabilizátor: di-, trifoszfátok E450, E451; étkezési só, antioxidáns:
nátrium-aszkorbát E301, aszkorbinsav E300; ízfokozó: nátrium-glutamát E621;dextróz, fqszerkivonatok, színezék: kármin E120.
Termék specifikáció letöltése