Kérdése van? +36205302628
Cellulózzal impregnált, különleges papírból készült, füstöt és vízpárát átengedő műbél.Sokan használják disznósajthoz avagy svártlihoz, sonkák, szárazkolbászok, szalámik gyártásához.
Felhasználási javaslat:
Kézmeleg (30-40 ºC) vízben alámerítve minimum 30 percig.Töltés: légmentesen feszesre, a javasolt töltési átmérő betartása mellettZárás: klipszelő géppel vagy hagyományos kézi kötésselFőzés, füstölés: bélkalibertől függően, a szokásos alkalmazássalKaliber:107-es névleges, 117 -ös töltött kaliber
A zsír kipréseléséhez szükséges apró lyukakat böködő tűvel könnyen megejthetjük miután Klipszelővel vagy kézi kötést követően lezártuk a keményre töltött belet.
A betöltött disznósajt abálását akár 85-95 fokon is végezhetjük, csak egyre ügyeljünk, hogy ne érjen az üstfalhoz a bél.
A sertés gyomor kiváltása ésszerű erre a disznósajtbélre, hisz használata egyszerű és a bélsár tisztítása mellőzhető.