A korábbi webáruházban létrehozott regisztrációk nem érvényesek. Rendszeres vásárlóinknak, javasoljuk, hozzanak létre új regisztrációt.

bollershop.hu

Kérdése van? +36205302628

Kategóriák
bollershop.hu

Kérdése van? +36205302628

  • Kategóriák
    • Akciók
    • 5% kedvezmény BOLLER25 kuponnal*
    • Belek
    • Kések, bárdok, acélok
    • Fűszerek és keverékek
    • Gépek és szerszámok
    • Vágódeszkák
    • Lánckesztyűk és kötények
    • Egyéb termékek
    • Munkavédelmi eszközök
    • Fiskars termékek
  • Blog
  • Nyereményjáték
  • Kínálatunk
  • Expressz házhozszállítás
  • Fizetési információk
  • Szállítási információk
  • Kapcsolat
  1. Blog
  1. Blog
Vissza
Spanyol "kóbi" receptje csak Nálunk egy spanyol hentestől

Spanyol "kóbi" receptje csak Nálunk egy spanyol hentestől

Ritkaság a mindennapokra Tőlünk Nektek, hátha kedvet kapnak egyesek a finomság elkészítésére.

Nem volt könnyű dolgunk, de sikerült egy tengerparti ízvilágot elcsípjünk, hisz még nekünk is vannak barátaink külföldön, akik szintén a húsipar elkötelezettjei.

2023.07.25 12:25 Böllér Mester

Házi készítésű Chorizo szalámi titkos receptje egy Spanyol barátom családjától:

Hozzávalók:

  • 1kg sertés karaj
  • 400g sertés háta szalonna
  • 10m sertés vékonybél 38-42-es kaliber
  • 1 csésze tengeri só a bél tisztításához
  • 42g tengeri só
  • 42 g nádcukor
  • 700 mg salétrom
  • 20g füstölt édes fűszerpaprika őrlemény
  • 10g chili paprika morzsalék/durván őrölt
  • 10g cayenne fűszerpaprika őrlemény
  • 10g titkos összetevő ( PÓWER ) 
  • 10g erős fokhagyma darálva minimális oliva olajban feloldva
  • 4 evőkanál fehér ecet
  • 2 evőkanál édes vörösbor

Elkészítése:

  • Munkafelület előkészítése és megtisztítása
  • Összetevők kimérése
  • A sertés vékonybél megtisztítása és lecsepegtetése
  • Hús és zsiradék összevágása másfél centiméteres kockákra
  • A kimért fűszerek összekeverése egy nagy tálban
  • Add hozzá a kockázott kolbászhúst a fűszerekhez, majd rendesen keverd össze, nem összetörve a kockákat, majd 1 napig hagyd lefedve a hűtőben szikkadni, hadd érjenek össze az ízek
  • Töltsd le a bélbe a tölteléket, majd tekerd el a bél végeket, miután a megfelelő hosszúságban betöltötted, patkókat formázva tedd botra a kolbászokat
  • Akasztás után, bökd ki a levegős részeket, hogy ne legyen baja a terméknek
  • Tedd be a terméket egy jól szellőző hideg és sötét helyre, míg el nem veszti súlyának a 30%-át, ez 60 napot vesz körülbelül igénybe.

A képen látható a betöltött friss kolbász és a már kész érett Chorizo. A csomagot megkaptuk Bernardo-től, és engedélyt kaptunk arra, hogy megosszuk veletek, még ha nem is írtunk le minden hozzávalót részletesen, a megoldás kulcsát a kezetekbe adtuk és megjelöltünk egy linket, ahol a titkos hozzávaló elérhető.

Ha Te is készen állsz eme csoda elkészítésére, gyorsan nézd meg a titkos hozzátevőt és csináld meg álmaid netovábbját, ami az ízlelőbimbókat érinti.

Jó étvágyat kívánunk!

Ami biztosan jól jöhet egy remek étkezéskor, az az, ha a spanyol kolbászt, ami egy különleges étel, egy finom borral öblítjük le.

A spanyol kolbász igazi különlegesség.

Vissza
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Miskolczi Dávid e.v
  • 7700 Mohács, Rákóczi utca 9
  • +36205302628
  • szallitas@bollershop.hu
  • facebook

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

5% kedvezmény

Feliratkozását most megháláljuk! Megerősítés után küldjük a kuponkódot!

Feliratkozás
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
argep.hu
olcsobbat.hu
kandh_v2
SSL Certificate
  • Akciók
  • 5% kedvezmény BOLLER25 kuponnal*
  • Belek
  • Kések, bárdok, acélok
  • Fűszerek és keverékek
  • Gépek és szerszámok
  • Vágódeszkák
  • Lánckesztyűk és kötények
  • Egyéb termékek
  • Munkavédelmi eszközök
  • Fiskars termékek
  • Blog
  • Nyereményjáték
  • Kínálatunk
  • Expressz házhozszállítás
  • Fizetési információk
  • Szállítási információk
  • Kapcsolat
Belépés
Regisztráció
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.