Főzhető műbelek
Légzáró, nem füstölhető műbél
A poliamid műbeleknek kiváló oxigén, vízgőz és aromamegtartó képességük van. Füstölést nem igénylő hőkezeléssel tartósított termékekhez ajánljuk.
Milyen poliamid beleket kínálunk?
A 40-50 kaliber vastagságú műbél használható kenőmájas, bácskai hurka, a 70-80-as kaliberú fokhagymás- , olasz felvágott, vadász és soproni felvágott elkészítéséhez ajánljuk, a 90-100 kaliberű poliamid műbeleket zala felvágott, gépsonka, disznósajt, aszpikos termékek valamint marha párizsi betöltésére ajánljuk.
Mi a poliamid bél legfontosabb tulajdonsága?
Légzáró, vizet át nem engedő bélfallal rendelkezik, ezáltal hetekig is lehetne füstölni, nem lesz rá hatással, hiszen a műbél anyagszerkezete nem porózus!
Onnan se ki se be semmi.
Miért csak ennyi poliamid belünk van?
A bőség mámorában sokan nem tudják eldönteni melyiket is vegyék meg. Másrészt a kaliberek óriási számban kaphatóak, kaliberugrások 10-esével jellemzőek, arról nem is beszélve hogy minden kaliberben elérhető színválaszték is legalább 20-30 színárnyalattal bír.
Nos ez esetben több száz lebbe a választható színek és kaliberek , amit nem vállalunk be hiszen színenként és kaliberenként akár 10-20.000 m is lehet a minimum rendelési mennyiség a gyártótól.