A korábbi webáruházban létrehozott regisztrációk nem érvényesek. Rendszeres vásárlóinknak, javasoljuk, hozzanak létre új regisztrációt.
Kérdése van? +36205302628
Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon található utasítás szerint történhet.Gyermekektől elzártan tartandó!
Nátrium nitrit tartalom: minimum 0,5-0,6 %
A pácsó egy speciálisan pácolásra alkalmas sókeverék, amely arra jó, hogy a húst (csirke, marha, disznó, sonka) pácolni tudjuk.
Nitrites pácsó, sonka pácsó - a legjobb választás! Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon található utasítás szerint történhet.Gyermekektől elzártan tartandó!Felhasználása:
Forrás: www.boller.huAktuális ajánlatainkat és akcióinkat a Böllérshop Facebook oldalán is nyomon követheted.