A korábbi webáruházban létrehozott regisztrációk nem érvényesek. Rendszeres vásárlóinknak, javasoljuk, hozzanak létre új regisztrációt.

bollershop.hu

Kérdése van? +36205302628

Kategóriák
bollershop.hu

Kérdése van? +36205302628

  • Kategóriák
    • Akciók
    • 5% kedvezmény BOLLER25 kuponnal*
    • Belek
    • Kések, bárdok, acélok
    • Fűszerek és keverékek
    • Gépek és szerszámok
    • Vágódeszkák
    • Lánckesztyűk és kötények
    • Egyéb termékek
    • Munkavédelmi eszközök
    • Fiskars termékek
  • Blog
  • Nyereményjáték
  • Kínálatunk
  • Expressz házhozszállítás
  • Fizetési információk
  • Szállítási információk
  • Kapcsolat
Sonkapác só (nitrites pácsó) 1kg
Sonkapác só (nitrites pácsó) 1kg
500 Ft
  1. Fűszer keverékek
  1. Fűszerek és keverékek
  2. Fűszer keverékek

Sonkapác só (nitrites pácsó) 1kg

Cikkszám: 
353
Sonkapác só (nitrites pácsó) 1kg
500 Ft
Egységár: 500 Ft/kg1
Tömeg:
1 kg
Mihez használhatod?:
Kötözött sonka és füstölt húsok pácolására

Nitrites pácsó, sonka pácsó - a legjobb választás!


Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon található utasítás szerint történhet.
Gyermekektől elzártan tartandó!

Nátrium nitrit tartalom: minimum 0,5-0,6 %

Mi az a pácsó?


A pácsó egy speciálisan pácolásra alkalmas sókeverék, amely arra jó, hogy a húst (csirke, marha, disznó, sonka) pácolni tudjuk.


  • Részletek
  • Adatok
  • Vélemények
Részletek

Sonkapác só (nitrites pácsó) 1kg tulajdonságai:


Nitrites pácsó, sonka pácsó - a legjobb választás! Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon található utasítás szerint történhet.

Gyermekektől elzártan tartandó!

Felhasználása:

  • az 1 kg sonkapác( nitrites só)  sót és 1 kg étkezési sót összekeverjük
  • a keverék felével a pácolni kívánt kb. 10-12 kg kicsontozott és előformázott bőrös vagy bőr nélküli sertéshúst ( vagy pácolásra szánt húst) bedörzsöljük, majd 10 Celsius fok alatt állni hagyjuk.
  • a só keverék másik felét 3 nap után 10 liter ivóvízben teljesen feloldjuk és a húsra öntjük,
  • majd ismét állni hagyjuk a húsdarabok nagyságától függően, 6-12 napig.
  • ha a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni vagy locsolni kell.
  • a pácolás befejeztével a húst lemossuk, lecsöpögtetjük, majd füstöljük.


Forrás: www.boller.hu

Aktuális ajánlatainkat és akcióinkat a Böllérshop Facebook oldalán is nyomon követheted.

Adatok
Címkék:
fűszerkeverékek
EAN:
5999575480674
Tömeg:
1,05 kg/db
A vásárlás után járó pontok:
10 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Hasonló termékek
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Miskolczi Dávid e.v
  • 7700 Mohács, Rákóczi utca 9
  • +36205302628
  • szallitas@bollershop.hu
  • facebook

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

5% kedvezmény

Feliratkozását most megháláljuk! Megerősítés után küldjük a kuponkódot!

Feliratkozás
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
argep.hu
olcsobbat.hu
kandh_v2
SSL Certificate
  • Akciók
  • 5% kedvezmény BOLLER25 kuponnal*
  • Belek
  • Kések, bárdok, acélok
  • Fűszerek és keverékek
  • Gépek és szerszámok
  • Vágódeszkák
  • Lánckesztyűk és kötények
  • Egyéb termékek
  • Munkavédelmi eszközök
  • Fiskars termékek
  • Blog
  • Nyereményjáték
  • Kínálatunk
  • Expressz házhozszállítás
  • Fizetési információk
  • Szállítási információk
  • Kapcsolat
Belépés
Regisztráció
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.