Kérdése van? +36205302628
Összetevők: étkezési só, őrölt koriander, őrölt majoranna, őrölt fehérbors, őrölt szerecsendió, őrölt fűszerkömény, őrölt babérlevél, fűszer aroma, tartósítószer (E250). Kiváló magyar élelmiszer védjegyes termék.A sonkakeverék tartalmaz étkezési sót és őrölt fűszereket. Ezek mellett fűszer aromát és salétromsót is tartalmaz, ezért nitrites pácsót már nem kell a keverékbe tenni, kivéve ha nem akarunk emelni az aroma fokán.
A tasak tartalma 10 kg nyers hús pácolására elegendő.
Felhasználási javaslat: a pácfűszer felét 1 kg konyhasóval jól összekeverjük, majd a fűszeres sót a húsra erősen rádörzsöljük. A pácfűszer másik felét 3 nap után 2 liter vízben feloldjuk és utána a húsra öntjük. Amennyiben a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni, vagy locsolni kell 14-20 napig, a hús nagyságától függően. A pácolás befejeztével a húst lemossuk, leszárítjuk és azután füstöljük.Összetevők: étkezési só, őrölt koriander, őrölt majoranna, őrölt fehérbors, őrölt szerecsendió, őrölt fűszerkömény, őrölt babérlevél, fűszer aroma, tartósítószer (E250). Kiváló magyar élelmiszer védjegyes termék.Forrás: www.boller.hu
Aktuális ajánlatainkat és akcióinkat a Böllérshop Facebook oldalán is nyomon követheted.