Kérdése van? +36205302628
Felhasználási javaslat:
Ha nem sertés vastagbélbe szeretnéd tölteni a szaftosnak szánt szalámit, választhatod a sertés kulárét is.
Hurka és kolbász, májas készítéshez.Tisztított, étkezési sóval tartósított sertés vastagbél.
Áztatás: kézmeleg vízben (30-40 °C)alámerítve kb. 30 percig.Ajánlott felhasználás hurkához.Abálható, füstölhető természetes bél.
Termék információ kiegészítés:
Sóoldatos tartósítással ellátott természetes beleink esetében a termék és az oldat színe élénk rózsaszín árnyalatot adhat. Ez nem minőségi probléma, hanem természetes folyamat. A belek megfelelő átmosását követően az élénk rózsaszín eltűnik valamint a termék jellemző szaga is kevésbé érezhető. Jellemző az alábbi termékeknél: sertés vakbél, kuláré, vastagbél.
Aktuális ajánlatainkat és akcióinkat a Böllérshop Facebook oldalán is nyomon követheted.