Csomagfeladási napok: hétfő , szerda, csütörtök 13:00-kor

bollershop.hu

Kérdése van? +36205302628

Kategóriák
bollershop.hu

Kérdése van? +36205302628

  • Kategóriák
    • Akciós termékek
    • 5% kedvezmény BOLLER25 kuponnal*
    • Belek
    • Kések, bárdok, acélok
    • Fűszerek és keverékek
    • Gépek és szerszámok
    • Vágódeszkák
    • Lánckesztyűk és kötények
    • Egyéb termékek
    • Munkavédelmi eszközök
    • Fiskars termékek
  • Blog
  • Kínálatunk
  • Expressz házhozszállítás
  • Fizetési információk
  • Szállítási információk
  • Kapcsolat
Ötfűszeres pácsó 1kg
Ötfűszeres pácsó 1kg
990 Ft
  1. Fűszerkeverékek
  1. Fűszerek és keverékek
  2. Fűszerkeverékek

Ötfűszeres pácsó 1kg

Cikkszám: 
53610
Ötfűszeres pácsó 1kg
Kevesebb mint 10db maradt
990 Ft
Egységár: 990 Ft/kg1
Tömeg:
1 kg
Mihez használhatod?:
Kötözött sonka és füstölt húsok pácolására
  • Kisüzemi kiszerelésben disznótorhoz javasolt
  • 5 féle fűszert tartalmaz
  • Összetevők: étkezési só, őrölt fűszerek (szegfűbors, borókabogyó,fokhagymapor, koriander, babérlevél), dextróz, tartósítószer/E252/. Kálium-nitrát tart. 1,8%.
  • GMO mentes termék.
  • Nettó tömeg: 1000 g
  • Felhasználás: 25 kg hús pácolásához vagy 20 liter 5% páclé készítéséhez. 

Csomagajánlatok
  • Részletek
  • Adatok
  • Vélemények
Részletek

Ötfűszeres pácsó 1kg tulajdonságai:

Használati utasítás:

A pácolásra kerülő húsokat 10 oC alá kell hűteni.
A sózást három fázisban végezzük :

  1. Az első fázisban 3 kg pácolni kívánt húsra, és/vagy szalonnára erősen rádörzsöljük a só keveréket. A húsok teljes felületén dörzsöljük be úgy, hogy megfelelő mennyiségű só érje a hajlatokat, és a csontvégeket.
  2. A besózott sonkát bőrös felével lefelé sózó dézsába helyezzük, majd nagyság szerinti sorrendben a többi húsrészt a levegő minél teljesebb kizárásával a dézsába rakjuk.
  3. A besózott húsokat 10 oC alatti hőmérsékleten lefedve érleljük.
  4. Két nap múlva a második fázisban 1 kg húsra számítva 1 dkg sóval átsózást végzünk, majd a sózó edénybe visszahelyezzük a húsokat.
  5. Ismét 2 nap múlva a harmadik fázisban az előbbihez hasonló sózást végzünk.

Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra.

Három nap múlva a hús részeket a sózó dézsából kiszedjük és a kivált sólével a húsokat
gondosan átdörzsöljük. Ezt az átsózást 3-4 naponként megismételjük a sóérettség eléréséig. Ez
az idő a 2 kg -nál nem nagyobb húsoknál 2 hét. A nagyobb húsoknál az átsózási idő további
kg-onként 1 héttel nő.
A sóérett húsokat 2 kg-onként 1 napos időtartamra 5 % pác-só tartalmú páclében érleljük úgy,
hogy a pác-lé teljesen lepje el a húsrészeket. Szükség esetén nyomtassuk le a húsokat.
Az 5 %-os pác-lé készítéséhez 1 csomag 1 kg-os só keveréket 20 liter vízben kell feloldani.
A pácolás befejeztével a húsok felületét mossuk le, majd 10 oC alatti helyiségben 1-3 napig
csepegtessük.
Hideg füstölés (20 oC alatt) és 15 oC -nál nem melegebb helyiségben végzett érlelést
követően ( 3 - 6 hetes fermentáció révén ) kiváló ízű termék nyerhető.

Adatok
Címkék:
pácsó
EAN:
5999575480636
Tömeg:
1,05 kg/db
A vásárlás után járó pontok:
20 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Hasonló termékek
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Miskolczi Dávid e.v
  • 7700 Mohács, Rákóczi utca 9
  • +36205302628
  • szallitas@bollershop.hu
  • facebook

  • tiktok

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

5% kedvezmény

Feliratkozását most megháláljuk! Megerősítés után küldjük a kuponkódot!

Feliratkozás
Árukereső.hu Árukereső.hu
argep.hu
olcsobbat.hu
kandh_v2
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  • Akciós termékek
  • 5% kedvezmény BOLLER25 kuponnal*
  • Belek
  • Kések, bárdok, acélok
  • Fűszerek és keverékek
  • Gépek és szerszámok
  • Vágódeszkák
  • Lánckesztyűk és kötények
  • Egyéb termékek
  • Munkavédelmi eszközök
  • Fiskars termékek
  • Blog
  • Kínálatunk
  • Expressz házhozszállítás
  • Fizetési információk
  • Szállítási információk
  • Kapcsolat
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.