Kérdése van? +36205302628
Nitrites pácsó, sonka pácsó - a legjobb választás!
Nátrium nitrit tartalom: minimum 0,5-0,6 %Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon feltüntetett információk szerint.Gyermekektől elzártan tartandó!
A pácsó egy húsipari felhasználásra , pácolásra alkalmas sókeverék, amely arra jó, hogy a húst (csirke, marha, disznó, sonka) pácolni tudjuk.A nitrites térhálósító só meghosszabbítja a tárolási időt, és javítja a konzisztenciát és a zamatosságot.
Homogén és stabil keverék sókeverék nátrium-nitrittel dúsítva. Durva szemcsemérete miatt különösen kiváló sonka és szalonna pácolására. Aroma és íz tekintetében optimális tökéletes segédanyaga a húsok pácolásának.
A pácolás az egyik legrégebbi tartósítási módszer. Ennek a módszernek az egyik célja a lehető legjobb kipirosodás elérése. Fokozza az ízt, antibakteriális és antioxidáns hatású. Ezenkívül a Parmasale GUSTOSAL nitrites térhálósító só meghosszabbítja az eltarthatóságot, javítja a konzisztenciát és a zamatosságot.
Aktuális ajánlatainkat és akcióinkat a Böllérshop Facebook oldalán is nyomon követheted.Származás: EU- AusztriaFONTOS! Ipari felhasználásra szánt termék. Önmagában nem alkalmas a húsok pácolására sem étel sózására! Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten javasolt, a csomagolóanyagon feltüntetett felhasználási javaslat szerint.Termékről bővebben : ITT