Kérdése van? +36205302628
A jól sikerül grillkolbász apróra darált szemcséknek köszönhetően jellegzetesen sima felületű.Illata jellegzetes, kellemesen füstölt, jól szeletelhető, tömör állományú, kis szemcsés hús és szalonna elvétve látható benne.Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és fűszerek pikantériája a meghatározó.Válaszd ezt, ha szereted a borsot a szádban szétharapni!
Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyenJellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz.Összetevők: konyhasó, egész feketebors, fokhagymapor, őrölt köményTermék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték.
Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra.
10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 70-75 % hús és 25-30 % (kemény) szalonna arányban.A hús lehetőleg nagysúlyú sertésből - legjobb a 150 kg-nál nehezebb, egy évesnél idősebből származzon.A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón ledaráljuk.A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük .A kolbászhúst juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen "elcsípjük". A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél webáruházunkban megtalálható!
Tápérték 100g termékben:
Termékspecifikáció letöltése