A korábbi webáruházban létrehozott regisztrációk nem érvényesek. Rendszeres vásárlóinknak, javasoljuk, hozzanak létre új regisztrációt.
Kérdése van? +36205302628
Javasoljuk hozzá a fehér penészmintás szalámi műbelet.
Összetevők: vákuumsó, őrölt feketebors, dextróz, fokhagyma granulátum, borókabogyó őrölt, fűszerek, antioxidáns ( E316) , kálium nitrátSzármazási hely: MagyarországTárolás: száraz hűvös helyenJavasolt adagolás: 0,32 kg 10kg töltőmasszáhozA keverékhez a faser műbeleket javasoljuk.
7 kg száraz sertéshúst (ennek lehet egy része marhahús) és 3 kg hasa alja szalonnát apró kockákra aprítunk. Az így kapott alapanyagban elkeverjük a fűszerkeveréket, mely konyhasót is tartalmaz. Lehetőség szerint egy napig állni hagyjuk 0 ºC-on. Másnap kislyukú (kb. 2 mm Ø) darálón ledaráljuk, átkeverjük és 50 mm átmérőjű szalámi bélbe töltjük, tetszés szerinti hosszra. Ügyelni kell arra, hogy a betöltött rúd ne legyen levegős. Ha nem megfelelően feszes a szalámi, középen kössük át. 24 órán át szikkasztjuk, majd füstöljük és szárítjuk.