Kérdése van? +36205302628
A jól sikerül grillkolbász apróra darált szemcséknek köszönhetően jellegzetesen sima felületű, színe fehéres jellegű.Illata jellegzetes, a fokhagyma és a hagyma dominál. A koriander szintén kiérezhető.Jól szeletelhető, tömör állományú, apró szemcsés, szinte homogén massza.Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és a fűszerek harmóniája egyenesen a münheni Októberfesztre varázsolhat Minket.
Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyenJellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz.Összetevők:konyhasó, fehérbors őrölt,szerecsendió őrölt, citromsav kivonatTermék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték.
Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra.
10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 60 % hús és 40 % (kemény) szalonna arányban.A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón akár kétszer is ledaráljuk.A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük .A kolbászhúst juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen "elcsípjük". A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél webáruházunkban megtalálható!
Tápérték 100g termékben:
Termékspecifikáció letöltése