Kérdése van? +36205302628
A jól sikerül kolbász kissé göbös, dudoros felületű, illata jellegzetes, kellemesen füstölt, jól szeletelhető, tömör állományú, metszéslapja rendezett élénk piros, egyenletes hús és szalonnaszemcsék láthatóak benne.Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és a minőségi paprika szín- és íz világa a meghatározó.
Összetétel:
Fűszerek és zöldségek változó arányban [feketebors, fűszerpaprika, fokhagyma(SZULFITOKAT*tartalmaz ), fűszerkömény]; dextróz; antioxidáns (Na-aszkorbát E 301 -q.s).
Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyenJellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz kivéve a sót.Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték.
Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra.
7 kg sertéshúst és 3 kg nyers szalonnát darálunk le 5-6 mm-es rostán, hozzáadunk 220 g konyhasót hagyományos füstöltkolbász készítéséhez/ 160 g konyhasót sütőkolbász készítéséhez és a teljes tasak tartalmát majd jól elkavarjuk. Vékony sertésbélbe töltjük, elkerűlve a levegősödést, majd 14-16 órára szikkasszuk hűvös, szellőzött helyen. Füstöljük és szárítjuk.
Átlagos tápértékek100g termékben:
Energia érték 285kcal; 1186 KJZsírok (g) 11,8 g-melyekből telített zsírsavak (g) 1,4 gSzénhidrátok (g) 25,5 g-melyekből cukrok (g) 9,1 gFehérjék (g) 10,1gSóarány 14,33 gNátrium (mg) 5734,6 mgRostok 18,1 g