Kérdése van? +36205302628
A jól sikerül kolbász kissé göbös, dudoros felületű, illata jellegzetes, kellemesen füstölt, jól szeletelhető, tömör állományú, metszéslapja rendezett élénk piros, egyenletes hús és szalonnaszemcsék láthatóak benne.Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és a minőségi paprika szín- és íz világa a meghatározó.
Összetétel:
Fűszerek és fűszernővények változó arányban (fűszerpaprika, fokhagyma, fűszerkömény, feketebors, babérlevél, majoránna, chili); aromák és természetes aromák; dextróz; fűszerkivonatok (paprika, chilli); só; antioxidáns (aszkorbinsav)
Húsipari használata:
7 kg sertéshúst és 3 kg nyers szalonnát darálunk le 5-6 mm-es rostán, hozzáadunk 220 g konyhasót hagyományos füstöltkolbász készítéséhez/ 160 g konyhasót sütőkolbász készítéséhez és a teljes tasak tartalmát majd jól elkavarjuk. Vékony sertésbélbe töltjük, elkerűlve a levegősödést, majd 14-16 órára szikkasszuk hűvös, szellőzött helyen. Füstöljük és szárítjuk.
Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyenJellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz kivéve a sót.Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték.
Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia érték 267kcal; 1117 KJZsírok (g) 7,4 g-melyekből telített zsírsavak (g) 0,8 gSzénhidrátok (g) 36,8 g-melyekből cukrok (g) 20,5 gFehérjék (g) 6,9 gSóarány 16,79 gNátrium (mg) 6717 mgRostok 12,5 g