KOLBÁSZ RECEPTRE VAN SZÜKSÉGED? SEGÍTÜNK! KATT IDE
Kérdése van? +36205302628
A teewurst , azaz a tea kolbász egy német kolbász, amelyet sertés és marhahúsból készítenek.Füstölése javasolt bükkfán.
A kolbásznak hét-tíz napig kell érlelnie, hogy kialakuljon jellegzetes íze.A Teewurst 30-40 százalék zsírt tartalmaz, ami különösen könnyen kenhetővé teszi.A Teewurst Pomerániában, valószínűleg a balti kisvárosban, Rügenwaldeban (ma Darłowo, Lengyelország) találták fel a 19. század közepén.A név, ami teakolbászt jelent, állítólag abból a szokásból ered, hogy teaidőben szendvicsbe tálalják.
Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra.
Összetétel: vákuumsó, feketebors őrölt, dextróz, fokhagyma granulátum,szegfűbors őrölt, fűszerek, antioxidáns ( E316), kálium nitrátSzármazás: MagyarországTárolás: száraz, hűvös helyen
Tápérték 100g termékben:
Termékspecifikáció letöltése