Kosár

Kolbásztöltés Degeszpocak módra

Kedves Olvasóink!

 

Szeretnénk Nektek bemutatni Molnár-Keresztényi Brigit, de maradjunk csak Briginél…

Nos, Brigivel való kapcsolatfelvételem amolyan rögtönzött volt, de az első pár perc telefonbeszélgetés után hamar szót értettünk és mindketten tudtuk már mit szeretne a másik. Ez amolyan kölcsönös együttműködés és gasztronómiai  élvezet fokozás…

Briginek küldtünk egy csomagot amelybe számos dolgot rejtettünk, köztük a szükséges kellékeket ami közvetlenük szükséges volt egy koblász töltéséhez.

Teltek múltak a napok és Brigi jelentkezett. Csipogott a telefon és kaptunk egy videót egy blog bejegyzéssel együtt, amit nagyon köszönünk a mi és az olvasók nevében is.

Brigi áldozatos munkájának és kedves párja közreműködésének köszönhetően nyilvánosságra hoztak egy pár perces videót, amiben igaz semmi titkolni való sincs, de annál előnyösebb hisz van aki még életében egy szál kolbászt se töltött be.

Te hogy vagy ezzel? Kezdő vagy , esetleg már évek óta nyomod az ipart?

Mindenesetre bizonyos, hogy nem kell egy panel 7. emeletén disznót vágni, de egy kis konyhában is betölthető egy kisebb család igényének megfelelő kolbász vagy hurka. Ezeket füstölés hiányában kisüthetjük vagy akár le is fagyaszthatjuk…

Nem húzzuk az időt, kukkants meg Te is:

 

Bővebben olvashatsz a Degeszpocak honlapján vagy közösségi oldalán további számos nyalánkságra lelhetsz egy finom pékáru vagy egy házias sütemény formájában. Degeszpocak Facebook oldala.

Azért pár szót mégis idéznénk:

Természetesen én se maradtam ki a jóból: Gyerekként sokszor a bélmosás volt a feladatom, de persze ahogy ott sertepertéltem a szüleim körül, láttam, hogy mi hogyan készül.  Bár megmondom őszintén, álmomban se gondoltam volna, hogy felnőtt fejjel én is kolbászt fogok tölteni.

-Brigi megsúgom Neked, nem sikerült rosszul, sőt! Minden álmod így váljon valóra!

Vélemény, hozzászólás?

Böllér Shop
Főmenü x
X
[]